Over GTS

Campers
Na een jarenlange samenwerking met diverse retailbedrijven in de kampeer branche zijn wij in 2019 gevraagd voor het dealerschap van Mobilvetta, met deze geweldige kampeerauto range zijn wij zeer gelukkig.
Naast het Mobilvetta dealerschap is GTS ook actief in de campervan en kampeerbus markt, deze voertuigen vermarkten wij nu ook aan de particuliere eindverbruiker.

Road & Track
Wij zijn een automobielbedrijf met passie voor sportieve en exclusieve auto’s.

Idolaat van fijne “drivers” auto’s; gemaakt voor een mooie roadtrip van een paar dagen door het Sauerland of de Eiffel, of in een week de Dolomieten of de Grand tour van Zwitserland ervaren.

Business to business
GTS bv participeert en levert aan autobedrijven, door onze diversiteit die we zelf gecreëerd hebben; zorgen we voor het juiste voertuig bij de juist verkopende partij. Wij leveren uitsluitend binnen ons eigen netwerk en vinden daarbij de wisselwerking zeer belangrijk, GTS gaat alleen voor langdurige relaties.

Wij dragen zorg dat er een goed rendement bij onze afnemer gerealiseerd wordt. Door onze jarenlange kennis van de marktsegmenten delen wij ook graag onze kennis met Dealerholdings en Merkspecialisten.

Donkervoort dealerschap
Donkervoort en GTS, deze combinatie is ontstaan omdat onze klandizie geregeld een heel wagenpark van exotische auto’s bezit; en het vermarkten internationaal onze expertise vindt.